Bëhu agjent i Unionit Financiar Prishtinë

“Unioni Financiar Prishtinë” Agjent i Western Union® Financial Services Inc për Kosovë ofron shërbimin Western Union Transfer Parash ® dhe shërbimin e Pagesave.

Bëhu agjent i Unionit Financiar Prishtinë  dhe rrit mundësinë e përfitimit në biznesin tuaj.

Për tu berë pjesë e rrjetit të Unionnet – Western Union për më shumë informacione  kontaktoni në:

Email : milazim.abdyli@ufp-ks.com