Qendra e Shërbimit të Klientit

Qendra e Shërbimit të Klientit – Unioni Financiar Prishtinë

Qendra e Shërbimit të Klientit është në dispozicionin tuaj në çdo kohë. Nga Qendra e Shërbimit të Klientit mund të merrni gjithë informacionin e nevojshëm rreth shërbimit Western Union Transfer Parash ® dhe për shërbmit të Pagesave. Për të kryer transaksionin që deshironi, në menyrë të lehtë dhe të shpejtë JU mund të kontaktoni në:
Qendra e Shërbimit të Klientit - Unioni Financiar Prishtinë

Kosovë:
Telefon: + 381 38 549 840
E-mail: csc@ufp-ks.com  , clinet@ufp-ks.com
Web: https://ufp-ks.com

Shqipëri:
Telefon: +355 42 234 979
E-mail: info@unionifinanciar.al
Web: http://www.unionifinanciar.al

Maqedoni:
Telefon: + 389 23 218 902
E-mail: ufs@ufs.com.mk
Web: http://www.ufs.com.mk

Zvicër:
Telefon: + 41 22 7163280
E-mail: info@ufc.ch
Web: http://www.ufc.ch