Kontakti

Për pyetje apo informacion të mëtejshëm për shërbimin Western Union  Transfer Parash ® dhe shërbimin e Pagesave  mund të  kontaktoni në Qendrën e Shërbimit të Klientëve nëpërmjet emailit :

Kontakt – Unioni Financiar Prishtinë

Qendra e Shërbimit të Klientit :

Telefon:  + 383 38 549 840
Mobil:      + 383 44 110 840
Email: csc@ufp-ks.com ose client@ufp-ks.com


Në lidhje me sygjerimet , vërejtjet apo ankesat tuaja rreth shërbimit të Western Union Transfer Parash ®  dhe shërbimit të Pagesave  mund të na shkruani në adresën elektronike :

email:      sygjerimet-ankesat@ufp-ks.com

Apo të na kontaktoni në numrin pa pagesë :