Njoftime

26 Janar 2022

Njoftim i rëndësishëm për klientët

Njoftim i rëndësishëm për klientët, në kuadër të vetëdijësimit për mbrojte nga mashtrimet.

Njoftohen të gjithë klientët e shërbimit Upay, që të kenë kujdes me shpalosjen e të dhënave personale dhe të kartelës Upay tek palët e treta.

Njëkohësisht ju njoftojmë që në asnjë rast, klientët nuk kontaktohen nga UFP apo nga ndonjë Agjent i UFP në lidhje me lidhje çfarëdo shënimi apo të dhëne në kartelë.

Për çfarëdo kontakti në emër të UFP në lidhje me shënimet tuaja apo të kartelës tuaj, kërkojmë që të njoftoni menjëherë UFP në numrin pa pagesë 038 222 444 për një shërbim cilësor dhe të sigurt.

PRILL 2021 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. “Noel W Union” Sh.p.k “Noel W Union” Sh.p.k 02.04.2021, në Malishevë Rr. Rilindja Kombetare pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit

MARS 2021 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. HAJRIJE R. KRASNIQI B.I HAJRIJE R. KRASNIQI B.I 05.03.2021, në Fushe Kosove Rr. Zona Industriale pn, aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit
2. HIB POMPA E DERIVATEVE HIB PETROL SHPK 05.03.2021, ne Prishtinë ,Rr.Gjilanit ,NR. 49 , aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit
3. NJËSIA NR. 18 HIB POMPA E DERIVATEVE HIB PETROL SHPK 05.03.2021, ne Prizren ,Rr. E Tiranës,pn, aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit
4. Valbona N. Rexhepi B.I “Lesa” Valbona N. Rexhepi B.I “Lesa” 08.03.2021, ne Viti , Rr. Adem Jashari pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit
5. FATI NET SHPK FATI NET SHPK 18.03.2021, ne Drenas , Rr. Skenderbeu pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit
6. Adonis Sinidolli B.I “Ado Group” Adonis Sinidolli B.I “Ado Group” 25.03.2021, ne Prishtine, Rr. Fahri Fazliu, 553, bënë kërkesë për hapje të agjencionit

SHKURT 2021 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. AGNESA ABDYLI PREBREZA B.I “TROI” AGNESA ABDYLI PREBREZA B.I “TROI” 12.02.2021 , në Fushe Kosove Rr. Nena Tereze pn, aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit
2. HAJRIJE R. KRASNIQI B.I HAJRIJE R. KRASNIQI B.I 12.02.2021, në Fushe Kosove Rr. Zona Industriale pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit
3. HIB POMPA E DERIVATEVE HIB PETROL SHPK 05.02.2021, ne Prishtinë ,Rr.Gjilanit ,NR. 49 , bënë kërkesë për hapje të agjencionit
4. VNJËSIA NR. 18 HIB POMPA E DERIVATEVE HIB PETROL SHPK 05.02.2021, ne Prizren ,Rr. E Tiranës,pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit

JANAR 2021 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. AGNESA ABDYLI PREBREZA B.I “TROI” AGNESA ABDYLI PREBREZA B.I “TROI” 25.01.2021 , në Fushe Kosove Rr. Nena Tereze pn, bënë kërkesë për hapje të agjencionit

DHJETOR 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. ARBNORE MERDIU BI ‘’NORA’’ ARBNORE MERDIU BI ‘’NORA’’ 02.12.2020 , në Fushe Kosove rr.Uglarit , Blloku A6 , aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit
2. MOBI COMPUTERS NJESIA NR .9 MOBI COM NJESIA SHPK 02.12.2020, në Prizren rr.Adem Jashari nr.20 , aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit

NENTOR 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. NJESIA NR.63 HIB POMPA E BENZINES HIB PETROL SHPK 02.11.2020 , në Viti ,Hib Ppompa e benzines , aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
2. NJESIA NR.60 HIB POMPA E BENZINES HIB PETROL SHPK 02.11.2020 , në Prizren ,Hib Ppompa e benzines , aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
3. ARBNORE MERDIU BI ‘’NORA’’ ARBNORE MERDIU BI ‘’NORA’’ 12.11.2020 , në Fushe Kosove rr.Uglarit , Blloku A6 , bënë kërkesë për hapje të agjencionit

Tetor 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. LONESA SHPK LONESA SHPK 01.10.2020 , në Sllatine e Eperme te Vitise në adresë rr.NAZIM Azemi pn , bënë kërkesë për hapje të agjencionit
2. NJESIA NR.63 HIB POMPA E BENZINES HIB PETROL SHPK 02.10.2020 , në Viti ,Hib Ppompa e benzines , bënë kërkesë për hapje të agjencionit
3. NJESIA NR.60 HIB POMPA E BENZINES HIB PETROL SHPK 02.10.2020 , në Prizren ,Hib Ppompa e benzines , bënë kërkesë për hapje të agjencionit
4. MOBI COMPUTERS NJESIA NR .9 MOBI COM NJESIA SHPK 18.10.2020 , në Prizren rr.Adem Jashari nr.20 , bënë kërkesë për hapje të agjencionit

Shtator 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. LUMI – I SHPK LUMI – I SHPK 23.09.2020 , ne Lupishtë komuna e Malishevës në adresë rr.Kryesore pn , bënë kërkesë për hapje të agjencionit
2. SHPAT 017 SHPK SHPAT 017 SHPK 24.09.2020 , Rr. e Recakut pn Ferizaj aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
3. BESNIK A ABAZI BI MOBI ALPI BESNIK A ABAZI BI MOBI ALPI 25.09.2020 ,në Prishtinë lagjen Matiçan Rr.Bedrush Collaku pn. aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.

Gusht 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. Arian Bytyqi BI njësia nr.2 Arian Bytyqi BI njësia nr.2 25.08.2020 , Rr. E Pejës pn , Bresje , Fushë Kosovë
2. Kaona Group SHPK Kaona Group SHPK 28.08.2020 , Në Prishtinë në adresën Rr. Bulevardi Bill Klinton 295. aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
3. City e Gross SHPK City e Gross SHPK 28.08.2020, Prishtinë në adresën Rr. Qemail Stafar, pn. aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
4. SHPAT 017 SHPK SHPAT 017 SHPK 03.08.2020, Rr. e Recakut pn Ferizaj bene kerkesen per për hapjen e agjencionit.
5. Besnik Abazi BI Mobi Alpi Besnik Abazi BI Mobi Alpi 31.08.2020, Bedrush Collaku pn, Matican bene kerkesen per për hapjen e agjencionit.

Qershor 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. Bardhe Klinaku B.I “Luliva” Bardhe Klinaku B.I “Luliva” 22.06.2020, Në Prishtinë në adresën Rr. UCK, Objekti B, Lokali nr. 267, aprovohet kërkesa për hapjen e agjencionit.
2. Kaona Group SHPK Kaona Group SHPK 23.06.2020, Në Prishtinë në adresën Rr. Bulevardi Bill Klinton 295 . bënë kërkesën për hapjen e agjencionit.
3. City e Gross SHPK City e Gross SHPK 23.06.2020, Prishtinë në adresën Rr. Qemail Stafar, pn. bënë kërkesën për hapjen e agjencionit.

Qershor 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. N.SH.NAKI ,NJESIA 3 ARIJETA CAVDARBASHA BOSHNJAKU B.II 01.06.2020, Në Prizren në adresën Rr. William Walker, pn. bënë kërkesën për hapjen e agjencionit për hapjen e lokacionit.
2. Bardhe Klinaku B.I “Luliva” Bardhe Klinaku B.I “Luliva” 01.06.2020, Në Prishtinë në adresën Rr. UCK, Objekti B, Lokali nr. 267, bënë kërkesën për hapjen e agjencionit për hapjen e lokacionit.

Prill 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. NTP DONI 2 KAPLLAN V.KRASNIQI B.I 28.04.2020 , Në Gjakovë në adresën Rr.Nënë Terezë pn, aprovohet kërkesa për hapjen e lokacionit.
2. DRENI TRADE SHPK DRENI TRADE SHPK 28.04.2020, Në Ferizaj në adresen Rr.Dëshmorët e Kombit pn, aprovohet kërkesa për hapjen e lokacionit.
3. N.SH.GASHI FATON GASHI B.I 28.04.2020, aprovohet kërkesa për ndërrim adrese ,në Skenderaj në rr.”Sala dhe Hamit Jashari pn
4. ELIONI C NJESIA 2 HALIL CACAJ B.I 28.04.2020, Në Prizren në adresen Rr.Adem Jashari pn, aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.
5. NTSHTP GOGAJ AG ISUF CACAJ B.I 28.04.2020, Në Decan në adresen Rr.Deshmoret , aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.

28 Mars 2020

TË NDERUAR KLIENTË

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, të datës 28.03.2020, ju njoftojmë se agjencitë WESTERN UNION – UNIONNET janë hapur çdo ditë:
Hëne-Premte Nga ora 9:00 deri me 16:00

dhe të Shtunën nga ora 9:00 deri me 14:00.
Ne jemi ata që do ju shërbejmë me përkushtim!

Ju lutem, që tju përmbaheni rregullave dhe duke zbatuar rekomandimet nga institucionet përkatëse për Covid 19:

 • Të zbatohen masat e higjienës ,shmangni shtrëngimt e duarve
 • Mos hyni më shumë se një person në agjenci
 • Të mbani distancë prej minimum 1-2 metër nga klienti që keni përpara.
 • Shmang kontaktin me persona të tjerë

Faleminderit për mirëkuptim,
WESTERN UNION-UNIONNET

24 Mars 2020 - Njoftim për ndryshim të orarit të punës në agjencitë e WESTERN UNION-UNIONNET

TË NDERUAR KLIENTË

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, të datës 23.03.2020, ju njoftojmë se nga SOT datë 24, Mars do të punojmë me dy orare:
Nga ora 7:00 deri me 9:30 dhe nga ora 16:00 deri me 19:30
Ju lutem klientë të nderuar të ju përmbaheni rregullave që bashkë ta kalojmë këtë situatë! Ne do jemi ata që do ju shërbejmë me përkushtim, ndërsa ju do jeni ata që do na përkrahni duke ju përmbajtur rregullave duke zbatuar rekomandimet nga institucionet përkatëse për Covid 19:

 • Të zbatohen masat e higjienës, shmangni shtrëngim të duarve.
 • Mos hyni më shumë se një peson në agjenci.
 • Të mbani distancë prej minimum 1-2 metër nga klienti që keni përpara.
 • Shmang kontaktin me persona të tjerë.

Vendimin e Qeverisë së Kosovës e gjeni në këtë link:
https://kryeministri-ks.net/qeveria-e-kosoves-zhvillon-mbledhjen-e-15-te/
Faleminderit për mirëkuptimin,
WESTERN UNION-UNIONNET

20 Mars 2020

Të nderuar klientë,
Orari i punës në Western Union – Unionnnet:
E Hënë – E Premte 9:00-16:00
E Shtunë 9:00-14:00
Faleminderit të gjithë kolegëve që janë në gadishmëri të të gjithë klientëve që përdorin shërbimet e Western Union – Unionnet!
Ju lutem, zbatoni masat mbrojtëse ndaj virusit covid-19!
Western Union-Unionnet

16 Mars 2020

Të nderuar klientë,
Duke u mbështetur në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës të datës 11.03.2020 në të cilën është marrë vendimi për masat parandaluese në funksion të mbrojtjes nga CoronaVirus – COVID-19 dhe Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërrmarësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS) konform vendimit të Qeverisë, Unioni Financiar Prishtine ka filluar zbatimin e këtyre masave sipas  rekomandimeve të përgjithshme në të gjitha agjencionet e
Western Union-Unionnet.

Në kuadër të kësaj gjendje që po kalon i gjithë vendi, jeni të lutur të respektoni masat parandaluese ndaj mbrojtjes nga CoronaVirus – COVID-19

 • Të zbatohen masat e duhura të higjienës, shmangni shtrëgimet e duarve.
 • Mos hyni më shumë se një person në agjenci.
 • Prisni rradhën tuaj jashtë agjencisë duke mbajtur të paktën 1 metër distancë nga personat pranë jush.
 • Përdorni maskat dhe dorezat për sigurinë tuaj.

Ju lutemi, kujdesuni për shendetin tuaj dhe të dashurve tuaj ,duke ndjekur udhëzimet e instituconeve shëndetësore dhe të OBSH-së për parandalimin e përhapjes së Covid-19

Ju lutem të respektoni rekomandimet e institucioneve përkatëse
Pa panik! Me kujdes të shtuar, me vetëdisiplinë e solidaritet do të triumfojmë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj,
UNION FINANCIAR PRISHTINË

Mars 2020- Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. N.SH.GASHI FATON GASHI B.I Në Skenderaj bënë ndrrimin e adresës tani në rr.”Sala dhe Hamit Jashari pn”. nga datë 17.03.2020
2. PRISHTINA SKY BILALL XANI B.I Në Prishtinë në adresen Rr.”Edmond Hoxha nr.91 ”(Te Qafa) bënë mbylljen e agjencionit nga dt. 17.03.2020
3. NTSH EURO BP NJ.1 10.03.2020, Në Gurakoc në adresën Rr.Besim Kabashi pn, aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.
4. NTSH EURO BP NJ.2 10.03.2020, Në Vitormirice në adresen Rr.Kryesore pn, aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.
5. FLANDRA BUQAJ BI 10.03.2020, Në Fushe Kosove në adresen Zona Industriale pn, aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.
6. N.SH.P.F UNION VJOSA VATA B.I 10.03.2020, Në Ferizaj bene kerkesen per ndrrim adrese në rr.E Reqakut Blloku 4 pn.
7. NTSH LESA 11.03.2020, Në Viti në adresen Rr.28 Nëntori, aprovohet kërkesa për mbylljen e lokacionit.
8. ZEUS 1 NJESIA 1 SHPK 13.03.2020, Në Prishtinë në adresen Ndue Perlleshi, Nura Group-1, aprovohet kërkesa për hapjen e lokacionit.

Shkurt 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Ndryshimi
1. Zeus 1,Njesia 1 SHPK 05.02.2020 , Në Prishtinë në adresen Rr. Ndue Perlleshi ,Nura Group-1, bënë kërkesën për hapjen e agjencionit
2. EN TRAVEL Njesia 1 SHPK 26.02.2020 , Në Fshatin Koretin ,Gjilan , me adresë rr.Rafet isufi pn. bënë kërkesën për bënë hapjen e agjencionit

Janar 2020 - Ndryshimet e lokacioneve të Agjentëve të Unionit Financiar Prishtinë.

Nr. Emri i agjentit Emri tregtarë Ndryshimi
1. Inara Union Sh.P.K “INARA UNION SH.P.K Në Ferizaj në adresen Rr. Sali Ceku, pn, agjencionit nga datë 20.01.2020
2. PREN GEGAJ B.I N.T.P “VALENTINI” PREN GEGAJ B.I Në Vitomiricë , me adresë Rr. Lagje e re pn. bënë hapjen e agjencionit nga datë 27.01.2020
2. Eleonora Zeneli “UnionB” ELEONORE ZENELI B.I Në Shtime , me adresë Rr. 12 Qershori pn. bënë hapjen e agjencionit nga datë 30.01.2020
2. “Aferdita Salihu B.I” N.T.SH “ Roni Travel” “AFERDITA SALIHU B.I” Në Fshatin Malishevë ,Gjilan, me adresë Rr. Kryesore pn, bënë hapjen e agjencionit nga datë 30.01.2020