Dergese, Terhiqje dhe Transfer Parash – Unioni Financiar Prishtinë

Dërgesë Parash

Me shërbimin Western Union Transfer Parash ® ju mund të dërgoni para në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë nga mbi 500.000 lokacione të Western Union në të gjithë botën.

Dergese, Terhiqje dhe Transfer Parash – Unioni Financiar Prishtinë

Dergese, Terhiqje dhe Transfer Parash - Unioni Financiar Prishtinë

Tërheqje Parash

Të tërheqësh para në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë tani është më e lehtë me mbi 500.000 lokacione të Western Union në të gjithë botën.

Shërbime për Pagesa

më shume se 170 lokacione Unionnet – Western Union të ndodhura në të gjithë Kosovën  ju mund të kryeni shërbimet  e Pagesave : Faturat e Rrymes, Ujit, TV….

Lokacionet

Unioni Financiar Prishtinë, ka më se 170 lokacione Unionnet – Western Union në të gjithë Kosovën.

Për të gjetur me lehtë adresën e lokacioneve Unionnet – Western Union

Shiko te gjitha

Historiku i Unionit Financiar Prishtinë

Unioni Financiar Prishtinë sh.p.k. është agjenti i Western Union Financial Services Inc. për Kosovë që nga viti 2000, duke ofruar shërbime të shpejta, të sigurta dhe të besueshme në më se 170 lokacione në të gjithë Kosovën.

Lexo historikun

Tarifat

Me shërbimin Westen Union ju mund të dërgoni dhe pranoni para nga e gjithë bota, brenda pak minutash.
Tani Ju mund të përfitoni shërbimin tonë cilësor me më pak para! Dërgoni para të dashurve tuaj në Kosovë në pak minuta**.
Dërgoni para nga Zvicra në Kosovë duke filluar me 5 chf Provizioni*
Dërgoni para nga Gjermania në Kosovë me tarifat më të ulta.Dërgo 100€ për 7.5€ Provizioni*

Shiko Tarifat

Bëhu agjent

Unioni Financiar Prishtinë është agjent i Western Union për Kosovë prej viti 2000. Ju mund të bëheni pjesë e rrjetit prej më shumë se 170 lokacione dhe mund të ofroni shërbimin Western Union dhe shërbimin e Pagesave.

Lexo më shumë