Kontakti

Për pyetje apo informacion të mëtejshëm për shërbmin Western Union  transfer parash dhe shërbimin për pagesa , mund t’i kontaktoni në Qendrën e Shërbimit të Klientëve të ”Unioni Financiar Prishtine” në :

  Costumer Service Center (CSC):

  Telefon: + 381 38 549 840
  Celular: + 377 44 110 840
  + 386 49 110 840
  Email: csc@ufp-ks.com ose client@ufp-ks.com


  Në lidhje me shqetësimin, vërejtjet apo ankesat tuaja rreth shërbimeve të Western Union Transfer Parash  dhe shërbimin e PAGESAVE  mund të na shkruani në adresën elektronike :

  email:      sygjerimet-ankesat@ufp-ks.com

  Apo të na kontaktoni në numrin pa pagesë :